Voorgerechten
TAFELOESTER26,50 / 28,50
Zeeuwse tafelcultuur oesters, geaffineerd in gezuiverd Oosterschelde water
Half dozijn op ijs geserveerd / gegratineerd groene kruiden-knoflook
ZEEUWSE PLATTE OESTER 0000039,50 / 42,50
De parel onder de oesters, één van de mooiste producten uit de Oosterschelde,
vol en romig van smaak.
Half dozijn op ijs geserveerd / 3 smaken; drie verschillende bereidingen
ZALM “gravad lachs”26,50
Zeeuwse mosterd | venkel | crème fraîche | dille
EUROPESE KREEFT28,50
Salade | aardappel | truffel | groene asperge
KALFSLENDE (TARTAAR) (als hoofdgerecht € 34,50)
24,50
Witte ui | truffel | oude kaas | witlof | aceto balsamico
ZEEUWSE BOUILLABAISSE (als hoofdgerecht € 32,50)22,50
Visvangst van de dag | schaal schelpdieren | rouille | Parmezaanse kaas
KREEFTENBISQUE25,00
Europese kreeft | Frapin VSOP Cognac | groene kruiden
Hoofdgerechten
FRUITS DE MER “OESTERBEURS”85,00 p.p. (vanaf 2 pers)
½ Europese kreeft gegrild | scheermes | krokante gamba | Platte oester met vinaigrette | gegratineerde tafeloester | gegrilde coquille | wilde gamba | Zeeuwse mosselen | gebakken langoustine | Noordzee krab
GRIET & COQUILLE
45,00
Noedels | bosui | boswortel | vadouvan | gele curry
EUROPESE KREEFT
15,00 per 100 gram
Bellevue; klassiek, kruidige salade en huisgemaakte mayonaise| Gegrild; met amandelsalsa en seizoensgroenten
ZEETONG “MEUNIERE(500 gram) 65,00
Citroen | peterselie | remoulade saus
BAVETTE & ZWEZERIK45,00
Hollandaise | groene asperge | dragon | courgette
WAGYU SUCADE “saignant gegrild”45,00
Truffel | knolselderij | witlof | boswortel – aceto balsamico
OESTERBEURS MENU
Voorgerecht
KALF & WILDE GAMBA
| ansjovis | schaaldieren | aceto balsamico 12 yo |
Tussengerecht 1
ROODBAARS
| Tomaat | olijf | courgette | baba ganoush |
Tussengerecht 2 *
ROGVLEUGEL & ZEEUWSE MOSSELEN
| Orzo | pastinaak | prei | 5 spices |
Hoofdgerecht
WAGYU SUCADE
| Zwarte knoflook | truffel | paddenstoelen | zoete aardappel |
Kaas **
KAASMEESTERS VAN TRICHT
| Chutney | vijgen | sorbet |
Dessert
ZEEUWSE PEER
| Kaneel | kardemom | sabayon |
Menu’s serveren wij bij voorkeur per tafel
4 gangen €69,50
5 gangen (*) €79,50
6 gangen (**) €89,50
Supplement kaas i.p.v. dessert €6,50
(Voor veranderingen in de samenstelling van het menu wordt een supplement gerekend.)
Verse frieten met huisgemaakte mayonaise €4,50
WIJNARRANGEMENT
Per gang een glas wijn
4-gangen-arrangement € 40
5-gangen-arrangement € 50
6-gangen-arrangement € 60